Oldal kiválasztása

Francia környezetvédelmi matrica

8000,00 Ft

A francia környezetvédelmi matrica, vagy “Crit’Air”, szükséges minden jármű számára, amely Franciaország alacsony kibocsátású zónáiba szeretne behajtani. Ez a matrica segít megkülönböztetni a járműveket károsanyag-kibocsátási szintjük alapján, elősegítve ezzel a városi levegőminőség javítását. Különleges termékünk, a francia holttér matrica esetében a rendelést követően egy QR kódot küldünk Önnek, amellyel a matrica azonnal érvényesíthető. A szélvédőre mechanikus úton felhelyezhető francia környezetvédelmi matrica rendelést követően pedig egy héten belül érkezik meg.

A francia "Crit'Air" környezetvédelmi matrica egy kritikus eszköz a levegőminőség javítására Franciaország városi környezetvédelmi zónáiban. A matrica kategorizálja a járműveket hat különböző károsanyag-kibocsátási szint szerint, a legtisztább, elektromos és hidrogén üzemű járművektől (Crit'Air 0) a legmagasabb szennyeződést okozó járművekig (Crit'Air 5). A 2017 óta érvényben lévő rendszer célja, hogy csökkentse a légszennyezettséget, különösen azokban a nagyvárosokban, ahol a levegő minősége rendszeresen eléri vagy meghaladja a szennyezettségi határértékeket.

A "Crit'Air" matrica használata kötelező minden belföldi és külföldi jármű számára, amely behajt Franciaország környezetvédelmi zónáiba, beleértve Párizst, Lyon-t és Marseille-t. A matrica megszerzése egyszerű: online igényelhető, és a jármű tulajdonosának postai úton érkezik meg. A matrica hiánya jelentős pénzbírságokkal járhat, és korlátozhatja a járművek hozzáférését a kritikus területekhez bizonyos időszakokban.

A "Crit'Air" matrica nem csak a jogi megfelelés eszköze, hanem egy aktív lépés a környezetvédelem felé, mivel segíti a tisztább járműtechnológiák terjedését és hozzájárul a közegészség védelméhez. Minden járművezető, aki Franciaország környezetvédelmi zónáiban kíván közlekedni, felelősséggel tartozik ezeknek az előírásoknak való megfelelésért, így támogatva a zöldebb és egészségesebb városi környezet megteremtését.

További információk

Kategória

EURO6 (Rózsaszín), EURO5 (Kék), EURO4 (Zöld), EURO3 (Sárga)