Oldal kiválasztása

Francia holttér matrica

1100,00 Ft

A francia “Angles Morts” matrica elengedhetetlen minden 3.5 tonnánál nagyobb jármű számára Franciaországban, jelölve a holttér veszélyeit és elősegítve a közúti biztonságot. Kötelező használata segít csökkenteni a balesetek kockázatát az ország útjain.

Kategóriák: ,

A francia "Angles Morts" matrica, vagyis holttér jelző matrica, egy kötelező biztonsági elem minden 3.5 tonna össztömeg feletti jármű számára, amely Franciaországban közlekedik. Ez a matrica kifejezetten arra szolgál, hogy figyelmeztesse a többi úton közlekedőt a nagyobb járművek holttér veszélyeire, így jelentősen hozzájárul a közúti biztonsághoz, különösen városi környezetben és zsúfolt tranzitzónákban.

A matrica használata 2021 januárjától kötelező Franciaország egész területén, beleértve a városokat, autópályákat és minden közterületet, ahol a nagy járművek gyakoriak. A megfelelő matrica hiánya esetén a járművek súlyos bírságokra számíthatnak, ami tovább növeli a matrica fontosságát. A "Angles Morts" matricák jól láthatóan elhelyezendők a jármű mindkét oldalán és hátulján, hogy biztosítsák a legjobb láthatóságot minden szögből.

A francia holttér matrica beszerzése nem csak a jogszabályi előírásoknak való megfelelést szolgálja, hanem kiemelten fontos a járművezetők és az úton lévők biztonsága érdekében. Az "Angles Morts" matrica használata tehát alapvető felelősség minden nagy jármű tulajdonos számára, amely segít megelőzni a visszatükrök által nehezen vagy nem észlelhető területeken bekövetkező baleseteket, ezzel is támogatva a biztonságosabb közlekedést Franciaország útjain.

További információk

Kategória

EURO6 (Rózsaszín), EURO5 (Kék), EURO4 (Zöld), EURO3 (Sárga)