Oldal kiválasztása

Német környezetvédelmi matrica – EURO 4

8000,00 Ft

A német Euro 4-es környezetvédelmi matrica lehetővé teszi a járművek számára a behajtást a városi környezetvédelmi zónákba, segítve ezzel a levegőminőség javítását és a környezeti terhelés csökkentését. A matrica használata kötelező az összes behajtást igénylő jármű számára ezekben a zónákban.

A német Euro 4-es környezetvédelmi matrica, ismert helyileg mint "Umweltplakette", elengedhetetlen minden olyan jármű számára, amely a városi környezetvédelmi zónákba (Umweltzone) kíván behajtani. Ez a matrica azonosítja a járműveket mint alacsony károsanyag-kibocsátásúakat, megfelelve az Euro 4-es kibocsátási szabványoknak, amelyek csökkentik a nitrogén-oxidok és a szálló por kibocsátását.

A matrica használata kötelező azokban a német városokban, ahol környezetvédelmi zónák lettek kialakítva a légszennyezettség csökkentése érdekében. A behajtás engedélyezése nélkül a járművek komoly pénzbírságot kockáztatnak. A matrica megszerzése egyszerű folyamat, amelyet járművizsgálati állomásokon lehet elvégezni, és a matrica érvényessége az adott jármű élettartama alatt fennáll.

A Euro 4-es matrica nem csak a jogi megfelelést biztosítja, hanem aktív részt vállal a városi környezetek egészségesebbé tételében. A matrica használata tehát kulcsfontosságú minden felelős járműtulajdonos számára, aki hozzá kíván járulni a környezeti fenntarthatósághoz és támogatja a tiszta levegőjű, élhetőbb városi környezet megteremtését.

További információk

Kategória

EURO6 (Rózsaszín), EURO5 (Kék), EURO4 (Zöld), EURO3 (Sárga)