Németországi környezetvédelmi matrica

8,000 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

További információk

Hol kötelező a környezetvédelmi matrica használata?

Aachen, Augsburg, Balingen, Berlin,Bochum,Bonn,Bremen,Darmstadt,Dinslaken,Düsseldorf, Erfurt, Köln,Eschweiler,Frankfurt am Main,Freiburg in Breisgau,Hagen,Halle an der Saale,Hamburg,Hannover,Heidelberg,Heidenheim,Heilbronn,Herrenberg,Ilsfeld,Karlsruhe,Köln,Krefeld, Langenfeld, Lipcse,Leonberg ,Hemmingen ,Limburg,Ludwigsburg, Magdeburg,Mainz, Mannheim, Marburg, Mönchengladbach, Mühlacker, München, Münster, Neu-Ulm,Neuss, Offenbach,Osnabrück,Overath, Pfinztal, Pforzheim, Remscheid, Reutlingen, Regensburg, Ruhr-vidék, Schramberg ,Schwäbisch Gmünd, Siegen,Stuttgart, Tübingen, Ulm, Urbach, Wendlingen, Wiesbaden, Wuppertal.

Milyen környezetvédelmi matricát vásároljak a gépjárművemre?

Kötelező minden személygépkocsi, autóbusz és tehergépkocsi számára, ha az adott járművel egy környezetvédelmi övezetbe akarnak behajtani.
KIVÉTEL: mezőgazdasági járművek, építőgék, motorkerékpárok 

A gépjárműveket – károsanyag-kibocsátásuk alapján – négy csoportba sorolják: Az 1. és a 2. csoportba tartozó gépjárművek nem kaphatnak környezetvédelmi matricát. Ilyenek a szabályozott katalizátor nélküli személygépkocsik, az EURO 1, EURO 2 vagy rosszabb besorolású személygépkocsik és az EURO 1, EURO 2 vagy rosszabb besorolású tehergépkocsik.
A többi gépjármű (3. , 4. csoport) kaphat környezetvédelmi matricát, amely a besorolásnak megfelelően sárga, illetve zöld lehet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.